possible atropellament

Troben en una cuneta una dona morta i una noia ferida greu a Madrid

Una trucada va alertar a les 8.15 hores de la presència de dos cossos tirats a la carretera a l'altura de la localitat d'El Álamo

cuneta / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una dona ha sigut localitzada morta en una cuneta al quilòmetre 6 de l’M-404, al seu pas per la localitat d’El Álamo, amb lesions compatibles amb un atropellament junt amb una noia de 18 anys ferida greu, segons han informat des d’Emergències 112 Comunitat de Madrid i la Guàrdia Civil.

El primer avís als serveis d’emergència s’ha produït a les 8.15 hores, quan s’ha rebut una trucada alertant de la presència de dos cossos tirats en una cuneta en aquesta carretera.

A la zona hi han anat sanitaris del SUMMA, que han confirmat la mort d’una dona amb lesions presumptament compatibles amb un atropellament que s’hauria produït hores abans.

Els efectius del SUMMA també han atès una noia de 18 anys que estava conscient, amb ferides importants a les cames i un traumatisme cranioencefàlic, i ha sigut traslladada a l’Hospital 12 de Octubre en estat potencialment greu.

Notícies relacionades

Des de l’Institut Armat han assenyalat que s’ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies d’aquest succés que ha acabat amb una dona morta i una noia ferida.