tenia 16 anys

Mor succionat per una tuberia en una font de Madrid

Junt amb un grup d'amics havia accedit a la zona de maquinària del raig i els bombers van tardar gairebé una hora a alliberar-lo

fuente-mostoles

fuente-mostoles

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un jove de 16 anys va morir dilluns a la tarda ofegat a l’accedir amb uns amics a una zona de maquinària d’una font ornamental a la localitat madrilenya de Móstoles i ser succionat per una tuberia de la zona de maquinària, que el va sumergir sota l’aigua.

Segons ha explicat un portaveu d’Emergències 112 Comunitat de Madrid, l’accident mortal va tenir lloc cap a les 17 hores en una font del parc Finca Liana.

Pel que sembla, un grup d’amics estaven banyant-se a la font, que mesura uns 30 centímetres de profunditat, quan van accedir a la zona de maquinària que desplega els rajos ornamentals de la font, que estava protegida per una planxa metàl·lica a uns metres.

Per entrar en aquesta zona calia passar per una espècie de túnel que estava en profunditat i una vegada a l’interior un dels tubs que regula el circuitva succionar l’adolescent, i va quedar submergit a l’aigua.

Els amics han intentat rescatar-lo però al no aconseguir-ho van trucar al 112. A la zona hi han anat els bombers de l’Ajuntament de Móstoles que han tardat 50 minuts a alliberar el noi.

A continuació, els sanitaris del SUMMA 112 han fet maniobres de reanimació avançada durant més de 30 minuts però ha sigut impossible revertir la parada cardiorespiratòria per ofegament, per la qual cosa només han pogut confirmar la seva mort.

Europa Press

Notícies relacionades

Temes:

SOCIAL ISSUES