reconeixement artístic

Madrid agraeix a Alejandro Sanz la seva promoció de la ciutat després de la pandèmia

El cantant madrileny va oferir diumenge passat un concert sorpresa en un pont de la M-30 situat a l'altura de Moratalaz

zentauroepp54049821 sanz solo200709134740

zentauroepp54049821 sanz solo200709134740 / J J Guillen

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’Ajuntament de Madrid celebra aquest dijous un acte al Palau de Cibeles on reconeixerà la trajectòria professional del cantant Alejandro Sanz i la seva vinculació amb la ciutat.

A l’acte, previst a les 12.00 hores, acudirà Alejandro Sanz; l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida; la vicealcaldessa, Begoña Villacís; i els portaveus de tots els grups municipals a més de la regidora delegada de Turisme, Almudena Maíllo, que exercirà com a presentadora.

Fonts municipals han explicat que aquest acte és també un reconeixement per la tasca «de divulgació de la ciutat de Madrid pel món» que ha fet Alejandro Sanz, qui a més s’ha prestat a fer d’«ambaixador oficiós» de la capital després de la crisi del coronavirus.

Notícies relacionades

El cantant madrileny va oferir diumenge passat un concert sorpresa en un pont de la M-30 situat a l’altura de Moratalaz, districte on va viure als anys 80.

L’Ajuntament de Madrid, organitzador d’aquest acte, va batejar aquesta passarel·la sobre la via amb el nom de ‘Corazón Partío’, una de les cançons més conegudes d’Alejandro Sanz.