després d'un concert sorpresa

Vandalitzen amb pintades la placa d'homenatge a Alejandro Sanz a Madrid

Va ser diumenge quan es va revelar aquesta làmina que bateja una part de l'M-30 com el 'Puente del corazón partío', amb referència a un dels temes més de renom del músic

sanz / periodico

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

La placa d’homenatge al cantant Alejandro Sanz al pont de l’M-30 que connecta el barri de Moratalaz amb el de La Estrella, que es va descobrir aquest diumenge durant un concert sorpresa de l’artista, s’ha despertat vandalitzada amb una sèrie de pintades.

Va ser ahir quan es va revelar aquesta placa que bateja aquest enclavament com el ‘Puente del corazón partío’, amb referència a un dels temes més de renom del músic, i que va coincidir amb un petit recital de Sanz, a l’ésser un dels llocs importants en la seva joventut.

No obstant, i com ha avançat Telemadrid, la placa de reconeixement a Sanz s’ha despertat amb almenys quatre pintades que tapen parcialment el missatge que dedica l’Ajuntament de Madrid al cantant.

 «Veí de Moratalaz, va trobar la inspiració en aquest pont al seu camí fins al reconeixement mundial. Madrid és la ciutat on els somnis es fan realitat», diu la placa dedicada a Sanz.

El mateix artista i l’Ajuntament animaven a seguir les xarxes socials ja que ahir hi hauria una sorpresa. Sobre les 21 hores apareixia Alejandro Sanz acompanyat per l’alcalde de la capital, José Luis Martínez Almeida, la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, la delegada de Cultura, Andrea Levy, el delegat d’Economia, Miguel Ángel Redondo, la portaveu orgànica de Més Madrid, Marta Higueras, i la regidora presidenta del districte de Moratalaz, Almudena Maillo.

El mateix Alejandro Sanz i l’alcalde, José Luis Martínez-Almeida, van destapar la placa homenatge a l’intèrpret en aquest pont per a continuació dirigir-se a un escenari instal·lat en aquest enclavament per fer una breu actuació amb la seva banda (retransmesa per ‘streaming’) després de quatre mesos «tan difícils per a tothom».

«És el pont dels somnis on Carlos (Rufo) i jo  ens paràvem a somiar que seríem grans estrelles de la música i llavors ens semblava impossible, però després amb el temps hem descobert que l’impossible només tarda una mica més», va traslladar el músic.

Sanz va agrair a l’Ajuntament de Madrid aquest homenatge a la seva trajectòria, una cosa que no oblidaria, en un lloc especial per a ell durant la seva joventut i va dir que després de la crisi del coronavirus és «important» tornar als escenaris tot i que sigui per tocar tres cançons.

Notícies relacionades

A continuació, el músic va interpretar tres temes clau del seu repertori: ‘Viviendo deprisa’ en una versió com originalment va ser concebuda, ‘Looking for paradise’ i ‘Corazón partío’, precisament el tema que bateja a partir d’ara aquest pont de l’M-30.

A les xarxes socials, l’alcalde de Madrid va voler agrair a Alejandro Sanz aquest «magnífic regal» que va brindar a la ciutat amb aquesta actuació. «Fa poc em va explicar que tot va començar en aquest pont de l’M30, tocant amb la seva guitarra somiant omplir el Palacio de los Deportes. ¿I si ho fas una altra vegada?», va apuntar a Twitter Martínez-Almeida.