crisi sanitària

Mapa del coronavirus a la Comunitat de Madrid

52820183 60

52820183 60 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Comunitat de Madrid és la més afectada d’Espanya pel Covid-19. No obstant, el coronavirus colpeja de forma diferent en unes zones d’aquesta autonomia que en d’altres. Mentre que la capital està molt afectada, els pobles tenen una millor situació, tal com es pot apreciar en el mapa distribuït per les autoritats regionals. [Mapa d’Espanya].

Notícies relacionades

Els tècnics de Salut Pública han dissenyat un visor cartogràfic que permet de manera intuïtiva consultar sobre el mapa la taxa de casos per cada 100.000 habitants dels últims 14 dies, la taxa de casos totals per cada 100.000 habitants, l’acumulat de casos confirmats dels últims 14 dies i l’acumulat total de casos confirmats. El visor ofereix informació d’interès tant per a la població general com per als professionals sanitaris.

D’altra banda, la presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, ha assegurat que el Govern regional ha comprat ja els seus primers 100.000 tests, que arribaran el cap de setmana i que han sigut comprovats prèviament i compten amb una sensibilitat del 92%.

Temes:

Coronavirus