enfrontaments a les cassolades

Un ferit durant les protestes contra el Govern a Madrid

El jove, de 34 anys, ha rebut un cop al cap amb un objecte contundent

Durant la concentració es va produir una topada amb un grup d'extrema esquerra

zentauroepp53440825 varias personas se manifiestan en la puerta de la sede del p200517213819

zentauroepp53440825 varias personas se manifiestan en la puerta de la sede del p200517213819 / Joaquin Corchero Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un jove de 34 anys ha resultat ferit la nit d’aquest dijous durant les protestes contra el Govern de Pedro Sánchez per la gestió de la pandèmia del coronavirus al barri de Moratalaz, on s’ha produït un incident entre grups enfrontats ideològicament.

Els fets han ocorregut cap a les 21.20 hores a l’altura del número 181 de l’avinguda de Moratalaz, on s’estava duent a terme una ‘cassolada’ per demanar la dimissió del Govern.

Per causes que estan sent investigades, en el marc de la protesta s’ha produït un enfrontament entre un grup d’extrema esquerra i els congregats a la zona en el transcurs del qual el jove ha rebut un cop al cap amb un objecte contundent.

La Policia Nacional investiga l’ocorregut per mirar de determinar les circumstàncies en les quals s’ha produït l’incident, tot i que, de moment, no hi ha cap persona detinguda.

Notícies relacionades

 

El noi ha sigut atès per sanitaris d’una Unitat Bàsica del Samur-Protecció Civil per policontusions i ha sigut traslladat fins a l’Hospital Gregorio Marañón, on ha quedat ingressat, segons han informat fonts d’Emergències Madrid.