des del passat dia 8

Ortega Smith segueix hospitalitzat per complicacions derivades de la Covid-19

El secretari general de Vox va ser ingressat amb caràcter d'urgència per «diversos trombes a la cama i als pulmons»

Dissabte va revelar que la PCR li havia donat negatiu en coronavirus després de «més d'un mes de confinament rigorós a casa»

zentauroepp53452455 ortega200518102620

zentauroepp53452455 ortega200518102620

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, segueix hospitalitzat, han informat fonts de la formació, després de més d’una setmana per complicacions derivades de la Covid-19.

Divendres passat el també regidor de l’Ajuntament de Madrid i diputat nacional Pedro Fernández afirmava que el secretari general estava «pendent de l’alta hospitalària en els pròxims dies» i que es trobava «bé d’ànim».

Javier Ortega Smith va ser ingressat el 8 de maig i amb caràcter d’urgència en un hospital per «diversos trombes a la cama i als pulmons com un dels greus efectes que pot provocar el coronavirus».

Ortega Smith va donar compte de la seva situació a Twitter, on va pujar una fotografia seva al llit de l’hospital, on apareix amb una mascareta amb la bandera d’Espanya. Ho va fer amb un missatge «davant dels rumors, publicacions contradictòries i els desitjos d’informació de tanta bona gent» que s’ha interessat per la seva salut.

Va ser dissabte 8 de maig quan va haver de ser ingressat d’urgència davant de la inflor que se li havia produït al bessó esquerre. «Després de l’analítica i els estudis corresponents m’han detectat diversos trombes a la cama i als pulmons com un dels greus efectes que pot provocar el coronavirus que vaig tenir», ha detallat.

El passat 15 d’abril va confirmar també a través de les xarxes socials que la PCR li havia donat negatiu en coronavirus després de «més d’un mes de confinament rigorós a casa».

El diputat nacional donava «gràcies a Déu per haver-lo superat» i resava «pels qui desgraciadament no ho van aconseguir i pel dolor de les seves famílies i amics. També per aquells que encara continuen lluitant per superar-lo».

Notícies relacionades

Ortega Smith va voler agrair públicament als sanitaris de l’hospital i centre de salut que el van atendre «per la seva humanitat, professionalitat i heroisme», sense oblidar «les innombrables mostres d’interès i recolzament» rebudes.