Paralització d'obres pel coronavirus

Madrid acabarà de construir el centre d'acolliment per a refugiats

L'Ajuntament deixarà el personal mínim de vigilància en obres com la de plaça d'Espanya

També es procedirà puntualment a la reparació de possibles avaries urgents

zentauroepp52868838 puerta del sol desinfeccion200320193732

zentauroepp52868838 puerta del sol desinfeccion200320193732 / JUANJO MARTIN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Ajuntament de Madrid acabarà de construir l’última fase del centre temporal d’acollida per a sol·licitants d’asil i refugi, a Villa de Vallecas, «atès el seu caràcter d’emergència», i deixarà personal mínim de vigilància a grans obres com la de plaça d’Espanya.

Així ho ha manifestat la delegada d’Obres i Equipaments, Paloma García Romero, després de la publicació al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) de la necessitat de paralitzar tota activitat no essencial amb l’objectiu de frenar la pandèmia pel Covid-19.

«En l’actualitat, a la ciutat de Madrid estaven en marxa al voltant d’un centenar d’obres municipals», ha expressat la delegada del ram.

Notícies relacionades

Després del decret, s’acabarà el centre temporal de Vallecas i es deixarà un personal mínim de seguretat i vigilància en grans obres, com la de plaça d’Espanya. A més, també es procedirà puntualment a la reparació de possibles avaries urgents.

La paralització de les obres havia sigut una de les peticions més reiterades de l’alcalde, José Luis Martínez-Almeida, després d’aprovar-se les primeres mesures de confinament.