vista oral per a aquest dimecres

A judici per haver estafat 11 persones a través de Wallapop

El fiscal reclama a l'acusat 2.675 euros en concepte de responsabilitat civil

audiencia-provincial-madrid

audiencia-provincial-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Fiscalia de Madrid sol·licita 30 mesos de presó per a un acusat de la presumpta comissió d’un delicte continuat d’estafa contra diverses persones a través de Wallapop. En el seu escrit d’acusació, a què ha tingut accés Europa Press, el fiscal reclama a Jorge R. F., en concepte de responsabilitat civil, 2.675 euros. El judici se celebrarà aquest dimecres a l’Audiència de Madrid.

Notícies relacionades

R. F., segons es recull en l’escrit d’acusació, entre els dies 20 de maig i 19 de juny del 2017, va anunciar en l’aplicació Wallapop el lloguer d’un apartament a Gandia i facilitava un número de telèfon mòbil de contacte. 

Quan les persones interessades a llogar l’apartament li trucaven, els exigia quantitats de diners que oscil·laven entre els 50 i els 350 euros en concepte de reserva «sabent que incompliria el contracte i així feia seves aquestes quantitats obtingudes de les reserves, ja que a l’arribar la data d’entrega de claus no aconseguien contactar amb ell». En total van ser estafades 11 persones que van dipositar en un compte bancari de l’acusat 2.675 euros.