ASSASSINAT A MADRID

El detingut pel crim de Ciudad Lineal tenia dues pistoles al cotxe

L'home, que es va entregar en una comissaria d'Albacete, ja havia sigut arrestat en dues ocasions, per un homicidi dolós i per lesions

ciudad-lineal / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’home de 56 anys detingut a Albacete com a principal sospitós de l’assassinat  d’una dona paraguaiana al districte madrileny de Ciudad Lineal tenia dues pistoles al cotxe, segons han informat a Efe fonts policials.

Aquest home, que es va entregar diumenge passat en una comissaria d’Albacete, ja havia sigut arrestat en dues ocasions, una el 2008, per un homicidi dolós, i una altra per lesions.

Segons les mateixes fonts, en el registre del seu cotxe els agents van trobar dues armes de foc, que ara s’estan analitzant per determinar si cap de les dues està relacionada amb el tret que va acabar amb la vida de la dona assassinada al barri de la Concepción.

El detingut és a la comissaria d’Albacete esperant que finalitzin les indagacions per passar a disposició judicial a Madrid. El dispositiu organitzat pels investigadors del Grup VI d’Homicidis de la Policia Nacional estava estrenyent el setge sobre l’home, natural d’un poble de Ciudad Real i nascut el 1964. Ja havien activat una ordre de recerca i captura sobre aquesta persona.

Club de cites

Els investigadors, de moment, han descartat que l’arrestat tingués una relació sentimental amb la víctima. De fet, la hipòtesi que agafa més força és que fos client del club de cites on treballava la dona, amb qui s’havia obsessionat, fins al punt d’enviar-li missatges amenaçadors.

Notícies relacionades

L’homicidi es va produir entorn de les 19.30 hores de dimecres passat, 26 de febrer, quan un home corpulent amb gorra, segons els testimonis, va disparar contra una dona paraguaiana de 40 anys al carrer Virgen de los Reyes.

La víctima va ser traslladada en estat crític a l’Hospital Gregorio Marañón, on va morir, mentre que l’agressor va fugir. La investigació de la Policia es va centrar a la casa o club de cites on treballava la dona, ja que el presumpte autor solia freqüentar l’establiment.