Monasterio veu «un primer pas» que Díaz Ayuso rebutgi xerrades sobre LGTBI a les escoles

La portaveu de Vox a l'Assemblea convida Ayuso a ser valenta i defensar la «llibertat»

ayuso-avalmadrid

ayuso-avalmadrid / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La portaveu de Vox a l’Assemblea de Madrid, Rocío Monasterio, ha vist «un primer pas» perquè es pugui aprovar la censura parental després que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, assenyalés que entén que hi hagi famílies que veuen articles de les lleis LGTBI com una «agressió» i que justifiqués que no es poden derogar perquè ho impedeix la «progressia tirana».

En roda de premsa posterior a la Junta de Portaveus, al ser preguntada sobre si veu un acostament als postulats de Vox en les paraules d’Ayuso, Monasterio ha reconegut que és «un primer pas» que hagin vist «que de veritat s’estiguin fent tallers sense acreditació per a aquests activistes que entraven en contacte amb els nens».«

Notícies relacionades

Crec que anem avançant i la convido que sigui valenta i defensi la llibertat. Si és que defensa la llibertat, i crec que potser amb una mica de temps aconseguirem acostar posicions. El senyor Aguado i Ayuso que parlen que defensen la llibertat no tindran problema en defensar la censura parental i ho faran sense problema», ha augurat.