propaganda educativa

La Policia de Leganés impedirà a Hazte Oír repartir fullets sobre la censura parental en una escola

L'alcalde de la localitat, Santiago Llorente, assegura que la plataforma busca la confrontació

31/03/2016 Colegio, escuela, aula, primaria, clase, niño, niña, niños, estudiando, estudiar, escribir, escribiendo, deberes, profesor, profesora, profesores

31/03/2016 Colegio, escuela, aula, primaria, clase, niño, niña, niños, estudiando, estudiar, escribir, escribiendo, deberes, profesor, profesora, profesores / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’alcalde de Leganés, Santiago Llorente, ha assegurat a les xarxes socials que si la plataforma Hazte Oír intenta repartir publicitat sobre la censura parental en algun centre escolar de la localitat, la Policia actuarà per «impedir-ho». El regidor ha fet l’anunci després de saber-se que el col·lectiu tenia previst desplaçar-se a l’escola Miguel Hernández de Leganés perquè «pares d’aquesta escola ens ho han demanat».

Llorente ha recordat que «l’ordenança municipal de l’Ajuntament impedeix el repartiment de publicitat sense autorització». Després d’això, ha ratificat que si Hazte Oír «prova de repartir els seus fullets a les portes d’una escola pública de Leganés, la policia local ho impedirà». «Estan buscant la confrontació. No pretenen informar», ha conclòs el regidor.

Notícies relacionades

Mentrestant, des del PSOE de Leganés s’ha recordat que «a les escoles públiques de Leganés no s’adoctrina». «S’educa segons els valors de la Constitució i els equips docents ho fan amb un projecte educatiu basat en igualtat, la convivència i la qualitat educativa. Deixin d’utilitzar els nens i nenes», han conclòs.

De la seva banda, la plataforma han exigit que «es doni als pares l’opció de conèixer amb temps les activitats i xerrades que afectin a la formació afectiva i sexual dels seus fills». L’anunci de l’alcalde ha provocat les reaccions en xarxes socials. Una integrant de Vox ha preguntat al regidor si «farà el mateix amb empreses privades i societats esportives privades a Leganés».