temporada inaugurada

Les pistes d'esquí de Madrid, obertes per a aquest cap de setmana

La neu oscil·la entre els 40 i 80 centímetres

nieve-pistas

nieve-pistas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’estació de Valdesquí ha anunciat la seva obertura el divendres 24 de gener arran de les nevades que s’han produït a la zona. «Us informem que aquest divendres 24 de gener per fi inaugurem la temporada. Continua nevant i les previsions meteorològiques són favorables. Continuem treballant perquè tot estigui a punt per a l’obertura. A les xarxes socials comunicarem la informació de quilòmetres esquiables», recull l’estació a la seva pàgina web.

Notícies relacionades

Fonts de l’estació han explicat a Europa Press que encara no es poden precisar els quilòmetres que estaran disponibles perquè «encara continua nevant» i els maquinistes estan «preparant les pistes». «A més, s’estan netejant els accessos i el pàrquing, que té capacitat per a gairebé 600 turismes i 43 autobusos», han assenyalat.

Aquestes fonts han indicat que les espessors de la neu sense trepitjar oscil·len «en aquests moments» entre els 40 i els 80 centímetres. Quant a la nova temporada, han puntualitzat que entre les novetats es troben la «nova web» i «noves promocions». Finalment, han assenyalat que quan l’estació està «a ple rendiment», amb totes les pistes operatives disposa de 22 quilòmetres i que treballen a les instal·lacions gairebé 100 persones.