jove de 23 anys

El pare de l'autor de l'atropellament de Parla va intentar encobrir-lo denunciant en fals el robatori del cotxe

La Policia Nacional ha localitzat el conductor gràcies a les càmeres de seguretat d'una gasolinera pròxima

comisaria-madrid

comisaria-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional ha detingut a primera hora d’aquesta tarda el conductor que ahir va fugir després d’atropellar  una dona a Parla, que va morir pocs minuts després, ha informat a Europa Press una portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

La Policia Nacional i local es va fer càrrec de la investigació del sinistre i van analitzar les càmeres de seguretat d’una gasolinera pròxima per trobar l’autor. Finalment, van trobar el vehicle i van localitzar el seu propietari. Hores abans, el pare del detingut havia denunciat a la comissaria que li havien robat el cotxe, amb la falsa intenció de derivar les responsabilitats de l’atropellament.

Confessió del conductor 

Però una vegada advertida les conseqüències de ratificar una denúncia falsa, el conductor va confessar l’atropellament i la fuga posterior. Es tracta d’un jove espanyol de 23 anys. El sinistre va tenir lloc minuts després de les 19.30 hores d’aquest dilluns al carrer de Cerro del Rubal de Parla. Al lloc es van desplaçar agents de la Policia Nacional i local.

Notícies relacionades

També una UVI mòbil del Summa 112, els sanitaris del qual van trobar la víctima inconscient amb un traumatisme cranioencefàlic i polifractures. Una vegada estabilitzada i intubada pel Summa, la dona va ser traslladada en estat molt greu a l’Hospital Doce de Octubre de Madrid, on va morir al poc d’ingressar.