ZONA DE CAMPO DE LAS NACIONES

Mor un home de 65 anys atropellat a Madrid

El mort ha patit diversos traumatismes, entre els quals un traumatisme cranioencefàlic sever, i ha entrat en parada cardiorespiratòria

20191224 467027 atropellomortalr 1 31 vid 24 143354 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home d’uns 65 anys ha mort aquest dimarts després de ser atropellat per un vehicle als voltants d’un pas de vianants de la glorieta Río Urumbamba, que dona accés a la zona de Campo de las Naciones.

Segons ha explicat un portaveud’Emergències Madrid, l’home ha patit diversos traumatismes, entre els quals un traumatisme cranioencefàlic sever, i ha entrat en parada cardiorespiratòria.

Notícies relacionades

Una facultativa que passejava per la zona ha sigut la primera a atendre l’home i començar a practicar-li maniobres de reanimació, que han continuat els sanitaris del Samur-Protecció Civil. No obstant, les tasques de reanimació no han revertit la parada cardiorespiratòria i el personal del Samur només ha pogut confirmar la mort.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir les causes de l’accident i la Policia Municipal de Madrid ha realitzat tasques de regulació del trànsit a la zona.