ACCIDENT SOTA INVESTIGACIÓ

Crema sense ferits un camió de congelats a la M-40 de Madrid

Les flames es van estendre ràpidament, però el conductor va aconseguir parar-lo per poder baixar a temps

caion

caion

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un camió que transportava congelats s’ha cremat en la seva totalitat a primera hora d’aquesta tarda a la M-40, sense que hagi deixat ferits, ha informat a Europa Press una portaveu d’Emergències Madrid. L’accident, les causes del qual ara s’investiguen, ha tingut lloc en el quilòmetre 46 de la M-40, a la calçada interior, en el terme municipal de la capital.

Quan han començat les flames, que s’han estès ràpidament, el conductor del camió l’ha parat i li ha tingut temps de baixar. Fins al lloc dels fets hi han acudit set dotacions de Bombers de l’Ajuntament de Madrid, els efectius del qual han sufocat les flames i han controlat que no es vessés combustible.

Notícies relacionades

A continuació, han refrigerat la càrrega del tràiler. Una unitat del Samur-Protecció Civil ha acudit al lloc dels fets en preventiu, tot i que no ha hagut d’atendre ningú. 

Com conseqüència dels treballs dels equips d’Emergències, a les 16 hores s’ha mantingut tallat el carril dret i el central de la carretera de circumval·lació, concretament des del quilòmetre 46,5 fins al 44, sentit cap a l’A-5, segons dades de la Direcció General de Trànsit. La Guàrdia Civil investiga el sinistre.