dirigit a les generacions venidores

Carmena publica un llibre per inspirar els joves a canviar la societat

L'exalcaldessa de Madrid llança aquest dijous el seu primer llibre 'A los que vienen' on relata les seves paraules més personals

GRAF5004. BARCELONA, 19/09/2019.- La exalcaldesa de Madrid Manuela Carmena ha descartado este jueves presentarse a las próximas elecciones generales, durante su participación en el XIX Foro Acave. EFE/ Alejandro Garcia

GRAF5004. BARCELONA, 19/09/2019.- La exalcaldesa de Madrid Manuela Carmena ha descartado este jueves presentarse a las próximas elecciones generales, durante su participación en el XIX Foro Acave. EFE/ Alejandro Garcia / Alejandro Garcia (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena ha publicat ‘A los que vienen’, un llibre dirigit als joves sobre els principals temes i preocupacions que va posar de rellevància des de l’alcaldia i que ara vol compartir d’una altra manera a fi que puguin inspirar a les generacions que vindran per canviar la societat. El llibre surt avui a la venda.

Es tracta del primer testimoni escrit de Manuela Carmena després de ser alcaldessa de Madrid. ‘A los que vienen’ (editorial Aguilar) recull «les seves paraules més personals i inspiradores dirigides a les generacions venidores i a la societat en general», descriu l’editorial des del web de la Casa del Llibre.

«Un poble ha de ser escoltat»

Notícies relacionades

En l’avenç que l’editorial fa del text descriuen Manuela Carmena com una dona «d’esquerres, progressista, feminista, ecologista, demòcrata, patriota (si la pàtria ho és en positiu), agnòstica, mare i àvia, entre moltes altres coses, però per sobre de tot és una ciutadana».

«És una persona com qualsevol altra que ha demostrat que es pot fer política d’una altra manera, que els petits gestos i fets importen, que els nostres interessos, els de la gent, es poden portar a les institucions, defensar i posar de relleu. Que, en definitiva, el poble pot i ha de ser escoltat», indiquen.