Sense declaracions extenses

Carmena s'acomiada: "Jo ja no soc ningú"

L'exalcaldessa de Madrid renuncia a la seva acta de regidora al consistori de la ciutat

-FOTODELDIA- GRAF8062 MADRID 15/06/2019.- La alcaldesa en funciones del Ayuntamiento de Madrid, Manuela Carmena, poco antes del inicio de la constitución del Ayuntamiento de Madrid, hopy en el Palacio de Cibeles. El PP y Vox han pactado la pasada madrugada que el candidato popular José Luis Martínez Almeida sea alcalde de Madrid, al frente de un Gobierno de coalición junto a Ciudadanos, en el que Begoña Villacís será la vicealcedesa. EFE/Emilio Naranjo

-FOTODELDIA- GRAF8062 MADRID 15/06/2019.- La alcaldesa en funciones del Ayuntamiento de Madrid, Manuela Carmena, poco antes del inicio de la constitución del Ayuntamiento de Madrid, hopy en el Palacio de Cibeles. El PP y Vox han pactado la pasada madrugada que el candidato popular José Luis Martínez Almeida sea alcalde de Madrid, al frente de un Gobierno de coalición junto a Ciudadanos, en el que Begoña Villacís será la vicealcedesa. EFE/Emilio Naranjo / Emilio Naranjo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena ha arribat caminant a les 9 hores al registre de la plaça de la Villa per renunciar a la seva acta de regidora al Consistori de Madrid.

Ho ha fet acompanyada per la seva escorta i sense voler fer declaracions extenses als mitjans. "Jo ja no soc ningú", ha dit entre somriures als periodistes.

A la plaça de la Villa ha sigut rebuda pel secretari del ple, Federico López de la Riva, davant del qual entregarà l’acta. Fidel al seu costum de matinar, Carmena ha arribat a primera hora del matí a presentar formalment la seva renúncia.

Notícies relacionades

Pretenia que fos un acte discret, com explicaven dies enrere des del seu personal de confiança, però des de les 8 hores, quan obre el registre, ja hi havia premsa esperant-la.

"No faré declaracions, estimats amics, jo aquí ja no soc ningú. Avui aquí renuncio", ha declarat als mitjans. Carmena ha afirmat sentir-se "molt bé". "Ja ho veurem", ha contestat a la pregunta de què farà a partir d’ara. La candidata que ocuparà el seu escó serà la número 20 de la llista de Más Madrid, Carolina Pulido.