baralles entre rivals

Assalten el centre de menors d'Hortaleza en un acte de venjança contra 'menes'

Una trentena de joves van utilitzar pals, pedres i ampolles en un acte de venjança després de la pallissa a un dominicà

telemadrid

telemadrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Una trentena de joves van intentar assaltar ahir a la nit el centre de menors de Primera Acollidad’Hortaleza amb pals, pedres i ampolles. Van fer malbé la porta d’entrada, els lavabos i alguna altra zona de l’edifici, segons ha informat una portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid. Els fets van tenir lloc cap a les 21.30 hores d’aquest dilluns al centre, situat al carrer Valdetorres del Jarama de Madrid.

Els assaltants anaven en grup i organitzats, i es van enfrontar amb diverses persones, tot i que cap va resultar ferida. El centre va trucar immediatament al 091. Alguns dels joves van arribar a entrar-hi ivan malmetre diverses zones del centre de menors. Fins allà hi van acudir diverses unitats de la Policia Nacional, davant de la qual cosa els assaltants van fugir a correcuita. No obstant, un d’ells, un jove dominicà de 26 anys, va ser interceptat. Ha sigut acusat de danys a l’edifici. Els agents busquen la resta dels autors.

Baralles entre ‘menes’ i bandes

Notícies relacionades

Segons les primeres indagacions, tot va començar minuts abans als voltants del centre amb un enfrontament amb pals i pedres entre dues bandes de joves d’origen estranger rivals del barri, on també hi ha hagut denúncies veïnals de destrosses de vehicles i mobiliari urbà. Després, la baralla es va traslladar al centre de menors, ja que algun dels implicats viu allà, segons han indicat fonts de la investigació.

La Conselleria de Polítiques Socials de la Comunitat de Madrid es posarà en contacte amb l’ajuntament perquè incrementi la presència policial a la zona i evitar així que aquest conflicte, «que ha sigut puntual», vagi a més, ha indicat una portaveu del departament que dirigeix Alberto Reyero.