SUBSTRACCIÓ FRUSTRADA

Ferit un policia municipal arrossegat pel cotxe d'uns lladres a Vallecas

Els dos detinguts pretenien robar un vehicle i van acabar atropellant un agent que intentava impedir-ho

policiamunicipal

policiamunicipal

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la comissaria de la Policia Municipal de Puente de Vallecas ha detingut dues persones que pretenien robar un vehicle i que van arrossegar amb el vehicle un agent que intentava impedir-ho, ha informat Europa Press un portaveu del cos local.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns passades les 22.15 hores en un aparcament exterior situat al carrer Arroyo del Olivar. Diversos veïns van avisar els agents que dos individus estaven rondant amb actitud sospitosa per l’aparcament.

Un vehicle de la Policia Municipal es va desplaçar al lloc i els agents van agafar ’in fraganti’ dos joves asseguts dins d’un cotxe amb la intenció de sostreure’l. Llavors, un dels funcionaris els va demanar que baixessin del vehicle, però s’hi van negar, per la qual cosa el policia va intentar treure’ls les claus i frenar-lo.

Però els lladres van aconseguir finalment engegar el cotxe i van emprendre la marxa, amb l’agent agafat a la porta, al qual van cridar: «Baixa, baixa o et mato». Però s’hi va negar i va acabar sent arrossegat durant 30 metres per l’aparcament. Gràcies al forcejament que va provocar, el vehicle, després de fer dos girs bruscos i una virolla, va acabar encastant-se contra altres cotxes aparcats allà.

Cops de puny i cops

En aquest moment, un altre agent va intentar detenir el conductor, però aquest la va emprendre a cops de puny, i va exercir una gran resistència. Finalment, va ser arrestat, igual com el copilot, que no va exercir cap violència. Entre els objectes personals se’ls va requisar un lector OBD2, utilitzat per inutilitzar els sistemes electrònics dels vehicles.

Notícies relacionades

Tant el conductor detingut, de 20 anys i sense carnet de conduir, com l’agent van resultar lesionats. Se li ha imputat un delicte contra la seguretat del trànsit, un altre d’atemptat a agent de l’autoritat i un altre de robatori amb força. El copilot té 16 anys i va ser entregat al Grup de Menors de la Policia Nacional (Grume).