REVOLTA D'IMMIGRANTS

La Policia avorta un motí al CIE d'Aluche

Un grup d'interns es va amotinar a diverses zones de l'edifici i van arribar a accedir al terrat, però els agents van aconseguir controlar-los amb ajuda d'un helicòpter

20161022 jlr 2144

20161022 jlr 2144 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Diversos interns del Centre d’Internament d’Estrangersd’Aluche  (CIE) s’han amotinat a primera hora de la tarda d’aquest dijous, però la Policia va aconseguir controlar la situació poc després, segons han informat Europa Press una portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Per causes que de moment es desconeixen, un grup d’interns s’han amotinat al voltant de les 15.30 hores a diverses zones de l’edifici. La ràpida intervenció de les Unitats de Prevenció i Reacció (UPR), Seguretat Ciutadana i mitjans aeris, que han sobrevolat la zona, han aconseguit controlar l’ocorregut.

Notícies relacionades

Diversos interns han aconseguit arribar al terrat i d’altres s’han enfilat a les tanques del CIE. Els agents han aconseguit tornar-los a l’interior del recinte i en un recompte han comprovat que no en faltava cap. No s’han registrat ferits.

El 10 de setembre passat 10 interns del CIE es van escapar des d’una finestra despenjant-se per diversos llençols lligats entre si. Una vegada al pati, van saltar la tanca perimetral per arribar al carrer i fugir corrents. La Policia Nacional va aconseguir detenir tres dels escapats.