assetjament escolar

Dues menors detingudes per una brutal agressió a una altra noia en un institut de Madrid

La Policia Nacional ha identificat una altra persona com la que va publicar a les xarxes socials el vídeo de la pallissa

Els fets van passar dilluns a les portes de l'IES Francisco de Quevedo, al districte de San Blas

zentauroepp45880609 graf7547  madrid  13 11 2018   la polic a nacional est  llev190815133236

zentauroepp45880609 graf7547 madrid 13 11 2018 la polic a nacional est llev190815133236 / FERNANDO VILLAR

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

 La Policia Nacional ha detingut dues menors per haver-ne agredit una altra a la porta d’un institut del districte madrileny de San Blas, i n’ha identificat una altra com la persona que va publicar a les xarxes socials el vídeo de la pallissa.

Segons han informat fonts de la Direcció Superior de Policia de Madrid, les arrestades tenen 14 anys i passaran a disposició de la Fiscalia de Menors, a la qual també es passarà la identificació de la menor que va pujar a les xarxes socials les imatges de l’agressió. La Policia Judicial de la Comissaria de San Blas i agents de Participació Ciutadana continuen investigant el cas.

Els fets van passar dilluns a les portes de l’institut Francisco de Quevedo, on, segons la denúncia interposada per la família de la víctima, unes noies la van pegar i li van trencar el nas, mentre un grup d’uns quinze alumnes van fer un cercle al voltant i almenys un va gravar i va difondre l’agressió, segons han informat fonts policials. L’agressió la van protagonitzar suposadament unes excompanyes de la víctima, que es van desplaçar fins a les portes del nou centre de la menor i, al veure-la sortir, la van pegar.

Notícies relacionades

Dues setmanes abans, el 9 de setembre, un altre grup de quinze persones ja va intentar atacar la noia, però no ho van aconseguir perquè els pares de la menor van sortir a la seva defensa, segons fonts policials.

Els agents investiguen la pallissa com un cas d’assetjament escolar, a l’haver-se produït a les portes del centre. L’IES Francisco de Quevedo ha obert una investigació interna i la Conselleria d’Educació ha activat, a través de la Inspecció Educativa, el protocol contra l’assetjament escolar.