03 juny 2020

Anar al contingut

decisió de l'Audiència

L'únic acusat del crim d'una jove a Meco seguirà a la presó

El cadàver de la jove presentava, pel que sembla, més de 90 punyalades

Europa Press

L'únic acusat del crim d'una jove a Meco seguirà a la presó

L’Audiència Provincial de Madrid ha ratificat la presó provisional comunicada i sense fiança dictada per un jutge d’Alcalá de Henares contra Sergio S. M., l’únic detingut pel crim d’una jove a la localitat madrilenya de Meco el gener passat.

La vista d’apel·lació de la presó provisional es va celebrar dimecres a la Secció 30 de l’Audiència. A la vista breu, el fiscal es va oposar a posar-lo en llibertat davant de la «prova contundent» que sustenta la seva autoria del crim.

De la mateixa manera, l’advocat de la família va sol·licitar mantenir-lo a la presó, mentre que la defensa va plantejar posar-lo en llibertat davant de l’absència de proves que apuntin a la seva autoria.

El jutjat manté en secret les actuacions després d’haver-se decretat una pròrroga. Els resultats de les analítiques de l’ADN, clau fonamental per determinar l’autoria de l’únic acusat en el cas, encara estan pendents.

El cadàver de la jove presentava, pel que sembla, més de 90 punyalades, cosa que porta a pensar als lletrats que hi pot haver més detencions en el marc de l’operació que dirigeix la Guàrdia Civil.

Temes: Madrid