anunci de l'alcalde

Madrid convertirà en zona de vianants «definitivament» la Puerta del Sol

Martínez-Almeida convocarà un concurs internacional d'idees

20190917 452866 almeidamo2 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha anunciat aquest dimarts en l’esmorzar informatiu d’Europa Press que el Govern municipal convertirà en zona de vianants «definitivament» la Puerta del Sol de Madrid.

Es durà a terme, en col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes de Madrid, un concurs internacional d’idees per triar el projecte final que «millori la qualitat de vida dels madrilenys».

Notícies relacionades

Tal com ha desgranat, «la configuració d’aquesta conversió en zona de vianants parteix de la necessitat de dotar d’entrada i sortida als pàrquing del carrer Mayor», per tant en aquesta zona no es podrà. Sí que es convertirà en zona de vianants «una part del carrer Mayor per donar continuïtat visual, així com tota la zona de la baixada d’Alcalá, fins i tot l’edifici d’Apple».

Amb l’acabament de les obres del Complex Canalejas, Almeida ha indicat que serà «una de les grans zones urbanes que tindrà qualsevol capital europea». Ja s’ha parlat amb comerciants i empresaris de la zona, amb qui hi ha un acord «molt avançat».