inundacions

Arganda del Rey, de nou afectada per les riuades provocades per les fortes pluges

20190915 452634 rescateemergenciasr 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Arganda del Rey s’ha tornat a inundar aquest diumenge al patir diverses riuades com a conseqüència de les pluges que estan afectant diversos punts de la regió, especialment a la zona sud-est de la Comunitat de Madrid. Segons han confirmat a Europa Press fonts municipals, els carrers més afectats per les pluges han sigut els que es troben en el centre de la localitat, com Juan de la Cierva o el carrer Real.

Així, s’ha produït una tempesta forta al voltant de la 13.30 hores que ha provocat inundacions en locals i vivendes del municipi i «bosses d’aigua» en algunes zones. D’aquesta manera, han confirmat que aquesta tempesta ha sigut similar a la del 26 d’agost passat, si bé no hi ha hagut calamarsa. Així, tot i que les clavegueres no han pogut subjectar tot l’aiguat, no s’han bloquejat com va passar en l’altra ocasió per la presència de calamarsa.

A més, han confirmat que els serveis d’emergència estan mobilitzats en el municipi on participen tant la Policia local com Bombers.

Problemes al metro

Notícies relacionades

Aquest diumenge, la pluja ha obligat a interrompre la circulació de trens en la línia 9 de Metro de Madrid entre les estacions d’Arganda del Rey i La Poveda per acumulació d’aigua en les vies. Segons ha informat el suburbà a través de les seves xarxes socials, la circulació està interrompuda en els dos sentits per un temps estimat de més de 30 minuts.

El municipi madrileny encara s’està recuperant dels greus desperfectes que va patir l’agost passat pel fort aiguat que va negar molts dels carrers de la localitat madrilenya.