comportava un complement de 1.607 euros

L'oncle de l'alcaldessa de Móstoles renuncia a l'ascens

La primera edil ja va revocar el contracte a dit de la seva germana

noelia-posse

noelia-posse

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’oncle de l’actual alcaldessa de Móstoles, Noelia Posse (PSOE), ha fet oficial la seva renúncia aquest matí en el registre de l’Ajuntament com a director tècnic administratiu d’Esports del Consistori, segons ha avançat la Cadena Ser i ha confirmat Europa Press.

Hector V. Posse, que fins al juny era funcionari de l’àrea de Cultura, va ser ascendit recentment a aquest càrrec que comportava un complement salarial de «1.607 euros al mes», nomenament del qual tant des de l’oposició, com des de Más Madrid Ganar Móstoles –que governen juntament amb PSOE i Podem a la localitat– havien demanat aclariments.

Notícies relacionades

Des del Govern local han volgut deixar clar que ha sigut ell mateix qui ha presentat la seva dimissió i que ho ha fet «malgrat tenir una trajectòria esportiva irreprotxable i estar ocupant un lloc de coordinador tècnic administratiu per al qual estava capacitat».

La notícia arriba després que la primera edil hagués de donar marxa enrere en el nomenament de la seva germana com a coordinadora de missatges i xarxes socials de l’Ajuntament de la localitat pressionada pels veïns, l’oposició, part dels seus socis de Govern i fins i tot representants regionals del seu partit.

Temes:

Madrid