mecanismes interns

El PSOE vol aclarir per què l'alcaldessa de Móstoles va contractar la seva germana

«Com sabeu, la llei permet nomenar funcionaris eventuals per ajudar», va afirmar la socialista Noelia Posse

noelia-posse

noelia-posse

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El PSOE-M ja ha posat en marxa els mecanismes i procediments que les seves normes internes estableixen per aclarir que l’alcaldessa de Móstoles, Noelia Posse (PSOE), contractés la seva germana com a coordinadora de missatges i xarxes socials al consistori, segons fonts del partit.

El decret d’Alcaldia a què va tenir accés Europa Press indica que el càrrec creat serà ocupat per la germana de l’actual alcaldessa. D’aquesta forma, segons s’explica en el text, Laura Posse ha sigut designada per al càrrec com a «personal funcionari d’ocupació eventual», de conformitat amb l’establert a l’article 104.2 de la Llei 7/1985, del 2 d’abril, de Bases de Règim Local i d’acord amb el previst a l’article 104 (bis), 1 f) de la mateixa Llei de Bases.

Notícies relacionades

Posse va defensar «la legalitat» del nomenament de la seva germana. «Com sabeu, la llei permet nomenar funcionaris eventuals per ajudar, en aquest cas per assessorar el Govern, i sempre els fem a la capacitació que tenen i fins i tot a la confiança», va explicar l’alcaldessa.

No obstant, fonts del PSOE-M han assenyalat a Europa Press que són «els primers interessats a aclarir tot el relatiu a aquest tema» i que per això han posat ja en funcionament mecanismes per aclarir tot el que ha passat.