dependent de la conselleria de presidència

La Comunitat de Madrid col·loca el torero Miguel Abellán com a director gerent d'un centre taurí

Aquest nomenament ha sigut aprovat al si del Consell de Govern d'aquest dimarts

abellan

abellan

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Comunitat de Madrid ha nomenat aquest dimarts el torero Miguel Abelláncom a nou director gerent del Centre d’Assumptes Taurins de la Comunitat de Madrid, dependent de la Conselleria de Presidència.

El president del PP, Pablo Casado, va fitxar Abellán a finals de març d’aquest any i el va incloure en la seva llista electoral per Madrid al Congrés dels Diputats en el lloc número 12. A l’entrar només set diputats, el torero en va quedar fora.

Notícies relacionades

Aquest nomenament ha sigut aprovat al si del Consell de Govern d’aquest dimarts. Abellán substitueix en el càrrec Manuel Ángel Fernández, que ha estat al capdavant del Centre des del 2015. El Consell d’Administració es va reunir dilluns per conèixer els canvis en la direcció.

Des del Govern regional destaquen que el madrileny Miguel Abellán «sempre ha estat compromès amb la defensa, foment i divulgació de la tauromàquia». A més, recalquen que «té una trajectòria de reconegut prestigi durant 22 temporades a Espanya, França, Portugal i Sud-amèrica i amb més de 1.000 festejos a la seva esquena, ha aconseguit el respecte de la premsa, l’afició i els professionals del sector taurí».