succés

Atracament violent a Madrid: així van intentar robar tres lladres en una botiga de Lavapiés

Es tracta d'un home de 39 anys i nacionalitat brasilera i dos romanesos de 30 i 27 anys, que van ser detinguts després per la policia

 

  / MANUEL LORENZO / EFE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Tres individus van intentar atracar dimarts a la matinada un petit comerç situat al barri de Lavapiés madrileny utilitzant una gran violència i amenaçant els propietaris, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van passar sobre la 1.40 hores, quan tres homes van entrar a l’establiment situat entre el carrer de la Fe sol·licitant canvi de 50 euros peròl’amo, d’origen pakistanès, va percebre que li volien robar. Llavors, es va negar a fer la transacció i els va intentar fer fora del lloc.

Notícies relacionades

En aquell moment, els presumptes lladres van començar a agredir-lo i a llançar objectes del local, arrencant fins i tot l’arc de seguretat de l’entrada. L’amo estava acompanyat per un amic que va intentar intervenir en la baralla però que també va acabar colpejat. En un moment donat, van aconseguir tancar la botiga i trucar a la policia.

No obstant, els agressors es van quedar a la porta de la botiga colpejant el tancament metàl·lic i amenaçant de mort i insultant el seu amo. A l’arribada de la Policia Nacional van sortir corrents, però van acabar detinguts al carrer Zurita. Es tracta d’un home de 39 anys i nacionalitat brasilera i dos romanesos de 30 i 27 anys. L’amo de la botiga i el seu amic van ser atesos pels serveis sanitaris.

Temes:

Madrid Robatoris