recolzarà la comissió per transparència

Aguado confia «ara com ara» en Ayuso i diu que la «corrupció» d'Avalmadrid no els distraurà

Assegura que la voluntat del Govern regional és «posar punt final» a Avalmadrid

undefined49428637 roca diaz ayuso monasterio aguado190813123251

undefined49428637 roca diaz ayuso monasterio aguado190813123251 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, ha assegurat aquest divendres que confia «ara com ara» en la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i la seva relació amb Avalmadrid, i ha indicat que la «taca de corrupció» que hi ha en aquest ens no els distraurà per complir amb el seu programa de Govern de 155 mesures.

En declaracions als periodistes després de visitar l’Escola Infantil Palmas Palmitas, situada a Las Tablas, al ser preguntat sobre si es donés el cas que Ayuso fos relacionada amb algun cas de corrupció en l’empresa Avalmadrid, Aguado ha defensat que «no s’han de construir marcs ficticis» i que «quan es produeixi un fet concret» prendran una decisió.

«Ara com ara confio en la presidenta, en Díaz Ayuso. Som companys del Consell de Govern i continuem mirant cap endavant i no ens distraurà res del nostre objectiu de posar en marxa les 155 reformes i que es pot governar bé», ha afirmat.

Aguado ha reiterat que l’objectiu del Govern regional és «aixecar catifes» i «arribar fins al final en tots i cadascun dels casos en què hi ha pogut haver irregularitats i corrupció política», que, segons el seu parer, Avalmadrid «n’és un».

No obstant, ha insistit que en la comissió d’investigació sobre Avalmadrid no els trobaran «per fer circs» ni «una cacera política contra una persona concreta». «No tolerarem una causa personal contra ningú. Això no és una causa contra una persona en concret.

Avalmadrid s’ha de tancar 

Notícies relacionades

Malgrat recolzar aquesta comissió dels grups de l’esquerra (PSOE, Más Madrid i Podem) ha recalcat que la idea «de tot el Govern» és que la situació d’Avalmadrid ha arribat a un punt «de no retorn» i cal investigar «el que ha succeït des del punt de vista administratiu i polític».

Per això, considera que aquesta entitat a l’estar «tan tacada» per «casos de corrupció» ha de tancar-se perquè les pimes no poden tenir una eina que tingui aquesta «imatge». «Apostem per tancar-la o que la Comunitat se’n desvinculi. Ja s’han donat instruccions a la Conselleria d’Economia i veurem tràmits i terminis, però la voluntat del Govern és posar-hi punt final», ha conclòs.