OPERACIÓ A FUENCARRAL

Detinguts sis membres d'una família per falsificar productes de marques de luxe

La policia calcula que van aconseguir guanys valorats en 250.000 euros durant dos anys

34818385 591

34818385 591 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut sis membres d’una família per un presumpte delicte contra la propietat industrial per la falsificació de productes de luxe al districte madrileny de Fuencarral-El Pardo.

Segons ha explicat la Direcció General de la Policia en un comunicat, durant la detenció van confiscar més de 800 articles, entre els quals hi ha bijuteria, marroquineria i bolsos. La investigació va començar per una denúncia interposada per un representant de les marques de luxe que va trobar a les xarxes socials un anunci en el qual s’oferien articles de marroquineria falsificats. Aquests productes es distribuïen en esdeveniments de venda privada en un local de Fuencarral.

Notícies relacionades

Així es va identificar que la trama estava composta per sis membres de la mateixa família i estimen que haurien aconseguit més de 250.000 euros en un període de dos anys. Aquestes falsificacions comptaven, a més, amb certificats d’autenticitat, confeccionats també pels detinguts, i oscil·laven entre els 150 i els 200 euros.