DANYS PER LES TEMPESTES

L'alcalde d'Arganda confirma que demanarà la declaració de zona catastròfica

L'oficina municipal per als afectats està recollint informes per comptabilitzar i "quantificar" les pèrdues

yip30 tlst73wywi / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcalded’Arganda del Rey, Guillermo Hita, ha confirmat aquest dimecres que l’ajuntament tramitarà la declaració de zona afectada greument (antiga zona catastròfica) després dels danys causats durant la tempesta de dilluns passat en comerços, vivendes i vehicles.

Així ho ha confirmat a Europa Press el mateix regidor del municipi per detallar, a més, que aquesta sol·licitud es realitzarà a través de la Delegació del Govern de Madrid. De moment, l’oficina municipal per als afectats està recollint informes per comptabilitzar i "quantificar" de manera general els danys causats.

Ahir ja va tramitar un centenar de sol·licituds de veïns. "El que busquem ara és ajudar els damnificats que puguin recuperar les seves propietats afectades", ha declarat Hita.

Notícies relacionades

Els municipis més afectats per les pluges de dilluns passat han sigut Arganda del Rey, Valdemoro, Pinto, Rivas, Getafe, Fuenlabrada i Madrid capital. A Arganda, encara no hi ha un balanç oficial dels danys ocorreguts i els serveis de neteja continuen treballant al municipi. Tots els carrers estan oberts al trànsit després que dilluns es neguessin diverses vies per una riuada d’aigua.