CONTUSIONS I LACERACIONS

L'alcalde de Matalpino resulta ferit en l'últim dels 'boloencierros'

L'alcalde va haver de ser traslladat en ambulància a l'hospital perquè li posessin dos punts al braç dret després de ser colpejat per la pilota

boloencierromataelpinomadrid

boloencierromataelpinomadrid

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcalde de Mataelpino, Javier de los Nietos, ha resultat ferit en l’últim dels‘boloencierros’, celebrat a les festes de la localitat. Segons ha confirmat a Europa Press el cap de l’agrupació de Protecció Civil d’El Boalo, Alberto García, l’alcalde ha patit "laceracions i contusions al costat dret" amb una ferida "incisa" que ha necessitat "dos punts al braç dret".

De los Nietos, que participava en l’última carrera dels ‘boloencierros’l’última carrera  celebrada aquest diumenge, va resultar ferit quan la bola va rebotar contra una de les palissades i va rebre l’impacte. Al lloc va ser atès per efectius de Protecció Civil i del SUMMA 112.

Notícies relacionades

Posteriorment va ser traslladat en ambulància fins a l’Hospital de Collado Villalba, on va ser atès per les contusions i donat d’alta "al cap de poques hores". En declaracions als mitjans de comunicació, De los Nietos ha assegurat que està "bé". "No ha sigut res, ha sigut un accident", ha afegit.