SESSIÓ D'INVESTIDURA

Ayuso denuncia ser víctima de la "campanya més masclista i menyspreable"

La candidata del PP a la presidència de la Comunitat de Madrid surt en defensa de Vox i Santiago Abascal

undefined49428888 roca diaz ayuso gabilondo190813143605

undefined49428888 roca diaz ayuso gabilondo190813143605 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La candidata del PP a la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha denunciat aquest dimecres ser víctima de la campanya "més masclista i menyspreable" que s’hagi fet contra un aspirant a governar la regió alhora que ha sortit en defensa de Vox i del seu líder, Santiago Abascal, pels intents, per part de l’"esquerra dolguda", de desacreditar-los.

Ho ha fet en la seva primera intervenció en la segona sessió del ple d’investidura, on ha decidit contestar d’un en un els representants dels grups parlamentaris. El primer a parlar ha sigut Unides Podem, les portaveus del qual, Isa Serra (Podem) i Sol Sánchez (IU), s’han repartit el temps i han portat al ple les informacions sobre Ayuso i la seva relació amb Avalmadrid o la trama Púnica.Avalmadrid o la trama Púnica.

La candidata, que ahir no va esmentar cap dels dos temes, ha sortit aquest dimecres per denunciar la campanya "més masclista i menyspreable que s’ha fet contra un candidat, que resulta, és dona". Segons el seu parer, les feministes d’Unides Podem són el "més masclistes" que s’ha trobat "en tota la seva vida, ficant pel mig la família, mitges veritats i desacreditant l’adversari".

En aquest punt, ha criticat que s’ataqui els "partits que democràticament" estan a la Cambra "per crear un nou projecte que dista" del de l’esquerra, perquè "així ho han volgut els ciutadans"."I l’esquerra el que ha de fer és desacreditar-lo perquè ells són els llestos i els ciutadans són els kamikazes, que els agrada patir", ha ironitzat.

Suport a Abascal

Després de dir que les crítiques a la seva "part familiar és un món a part", Ayuso, que necessita avui els recolzaments de Vox per sortir investida, ha sorprès sortint amb una defensa fèrria i directa de Vox. Ha acusat l’esquerra d’intentar "desacreditar" aquest partit "per provar d’arraconar-lo  davant de l’assetjament en les institucions i l’assetjament mediàtic" als que estan sent "sotmesos", segons la seva opinió, tant el PP com Cs i Vox.

Notícies relacionades

En aquest punt, ha nomenatSantiago Abascal i ha provat de contestar a les crítiques rebudes sobre la seva feina a Madrid. Ha recordat que aquest junt amb la seva família ha estat "patintl’assetjament totalitari de l’entorn de l’ETA" i que el van pintar els cavalls per dir-los que eren "no grats".

Ayuso ha recordat la relació d’ETA amb Bildu i els ha criticat que ara mateix, en ajuntaments d’altres comunitats autònomes, els seus partits estan governant gràcies a aquests vots. "I després els ultres som els altres", ha llançat.