SUCCÉS A PARLA

Detingut un home per agredir i provar de violar la seva mare de 76 anys

L'agressor va colpejar repetidament la seva progenitora fins a desfigurar-li la cara per resistir-se a tenir relacions sexuals

zentauroepp18059315 barcelona 20 01 2012 cronica a pie de calle inmigrantes  un 180213120916

zentauroepp18059315 barcelona 20 01 2012 cronica a pie de calle inmigrantes un 180213120916

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un home a Parla acusatd’agredir i violar la seva mare, una dona de 76 anys, que va colpejar en repetides ocasions fins a desfigurar-li la cara per resistir-se a mantenir relacions sexuals. Segons han confirmat fonts de la Direcció Superior de Policia de Madrid, els fets van tenir lloc la matinada de dimarts passat i va ser una veïna de l’immoble la que va trucar al 091 alertant dels forts crits d’auxili que proferia una dona.

A l’arribada dels agents a la vivenda la víctima, que es trobava en un estat de "gran nerviosisme" i amb la cara desfigurada a causa dels cops, va manifestar que el seu fill havia arribat a casaen estat d’embriaguesa  i amb actitud violenta. En un moment donat, segons fonts policials, l’home va obligar la seva mare a practicar-li una fel·lació i va intentar agredir-la sexualment, per la qual cosa la víctima es va resistir i l’ara detingut la va forçar colpejant-la.

Notícies relacionades

La dona va ser traslladada pels agents a l’Hospital Infanta Cristina de Parla, on va ser donada d’alta al cap de poques hores, mentre que també va haver de traslladar-hi el presumpte agressor per l’estat en el qual es trobava. L’home, de 56 anys i amb antecedents penals per fets similars, ha passat aquest dimarts a disposició judicial.