Llista amb fotos i mapa

Madrid Els millors llocs de la ciutat per fer-se fotos i selfies d'Instagram

Des del Templo de Debod fins als locals de menjar en tendència

36943065 59

36943065 59 / Francisco Seco (AP)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Madrid amaga molts racons perfectes on fer-se fotos per triomfar a Instagram.

Des de EL PERIÓDICO us proposem una llista que recull els millors llocs on posar a la ciutat.

El Templo de Debob

Al Parque del Oeste, a l’altura de Plaza de España, s’amaga un temple egipci del segle II aC. Debob i el seu entorn és un enclavament ideal per disfrutar del capvespre.

Aquest santuari va ser donat a Espanya per Egipte per evitar que s’inundés amb la construcció de la presa d’Assuan. Debob va ser reconstruït a Madrid pedra a pedra i obert al públic el 1972.

El Cercle de Belles Arts

El terrat del Cercle de Belles Arts és potser el lloc més famós per contemplar la ciutat des de dalt. Pujar al mirador costa 4 euros (3 euros amb carnet jove), però val la pena pagar-los. El mirador, des del qual es pot apreciar tota Gran Vía, ofereix l’oportunitat de prendre unes magnífiques panoràmiques.

Una vegada a dalt hi ha una zona ‘chill out’on es pot beure alguna cosa amb preus que oscil·len entre els 5 i 10 euros. A més del restaurant Tartan Roof.

El Parque de las Siete Tetas

El Cerro del Tío Pío, conegut com el Parque de las Siete Tetas pels seus turons, és un dels millors llocs per contemplar l’‘skyline’ de la ciutat.

Es troba al districte de Puente de Vallecas i és una de les zones verdes més cèlebres del sud de Madrid.

Terrat a Callao

Al’última planta d’El Corte Inglés de Callao hi ha un mirador exterior amb terrassa que es combina amb una zona gurmet amb diversos llocs de menjar a l’interior de la planta.

Les vistes a la plaça i a Gran Vía l’han convertit en un punt on és fàcil trobar-se algú fent fotos.

El Palacio de Cristal

A l’interior del parc d’El Retiro es troba aquest edifici de vidre i ferro forjat, que data del 1887 i que va ser construït amb motiu de l’Exposició de les Illes Filipines.

El Palau de Cristal és un delsllocs més fotografiats de Madrid i el seu entorn natural és també perfecte per posar.

Amb un bol de cereals

Cereal Hunters Café ofereix més de 150 tipus cereals i una gran varietat de llets de colors per acompanyar-los.

La cadena s’ha convertit en un lloc emblemàtic a les xarxes socials. A Madrid hi ha quatre locals (carrer de Mejía Lequerica 14, carrer d’Alcalá 90, carrer de la Reina 1 i carrer del Conde de Miranda 4).

Els murals de Malasaña

El barri de Malasaña amaga múltiples llocs i bars amb encant on fer-se fotos.

Un dels més famosos és la façana blava plena d’ulls que pertany a la botiga basca de comerç just Tom Pai, que es troba a al carrer de la Palma.

Gelats amb forma de peixos

La Pecera, un petit local de Malasaña, ha portat a Madrid els taiyakis, uns gelats japonesos amb un cucurutxo en forma de peix.

Les fotografies d’aquests originals dolços ja s’han convertit en una constant a Instagram.

La Quinta de los Molinos 

Aquest parc, al districte de San Blas, ofereix la possibilitat de passejar-se entre les flors blanques i rosades de nombrosos ametllers i, per descomptat, de fer-se fotos amb aquest paisatge primaveral.

La Quinta de los Molinos, considerat Parque Histórico, compta amb 21,5 hectàrees, entre les quals hi ha diverses fonts i un llac.

Menjar hawaià en un bol

Notícies relacionades

El poké, un plat originari de Hawaii, s’ha convertit en una tendència a les xarxes socials.

Amb una base de peix cru i arròs, que es combina amb verdures i hortalisses de colors exòtics, aquest plat saludable s’ha fet famós a la cadena de restaurants Aloha Poké, que compta amb quatre locals a Madrid (carrer de la Libertad 17, Corredera Alta de San Pablo 5, avinguda Felipe II 8 i carrer María de Molina 16).