tendències

Estiu 2019: les millors terrasses de Madrid

Et proposem els millors bars de la ciutat per passar la calor i disfrutar del sol

cocina-de-san-anton-terraza

cocina-de-san-anton-terraza

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb l’arribada de l’estiu i les altes temperatures, els madrilenys surten al carrer buscant bars i terrasses on poder refrescar-se. La ciutat ofereix molts llocs per a tots els gustos i butxaques que ens permetran disfrutar de bones vistes de la ciutat i d’una beguda ben fresca. 

EL PERIÓDICO proposa els millors locals de Madrid per passar la calor i disfrutar dels raigs de sol. 

La Terraza del Florida Retiro

Situada a la gran zona verda del centre de Madrid, al costat de la cúpula del rei Ferran VII, aquesta terrassa és ideal per als que els agrada la tranquil·litat. Amb una decoració inspirada en els palmerars del desert del Marroc, ofereix una gran quantitat de còctels i tapes fredes. Direcció: Passeig República de Panamá, 1 (Parc d’El Retiro).

Picalagarto

Aquesta terrassa en ple centre de la ciutat permet veure des de les altures l’emblemàtic carrer Gran Vía. Ubicada a l’Hotel NH Collection, va obrir fa un any i ja es considera un dels bars de moda de Madrid. A la carta ofereix còctels variats i plats típics de la cuina espanyola amb un toc modern. Direcció: Gran Vía, 21.

Terraza de Óscar

A sobre de l’Hotel Room Mate Óscar hi ha una terrassa amb piscina, un dels llocs preferits dels madrilenys per veure el capvespre, amb els edificis propers de la Gran Vía i la plaça de Vázquez de Mella als peus. La seva carta conté una selecció de més de 30 còctels que es renoven cada any. Direcció: Plaça de Pedro Zerolo, 12. Madrid (Chueca)

La Cocina de San Antón

Situat en l’última planta del Mercado de San Antón a Chueca, aquest local té una part a l’aire lliure i una altra coberta per als dies de pluja estiuenca. Amb una carta que inclou gustos de diferents parts del món, té com a punt fort la varietat de còctels, fins i tot dels que no porten alcohol. Direcció: Carrer d’Augusto Figueroa, 24. (Chueca).

El Jardín de Diana

Es tracta d’un bar al centre de Madrid que s’ubica en la desena planta de l’edifici d’art decó que acull avui dia l’hotel Hyatt Centric Gran Vía. És el lloc perfecte per disfrutar d’un pica-pica informal que acompanyi un dels 11 còctels d’autor que ofereix la seva carta. Direcció: Gran Vía, 31.

The Hat

A prop de la plaça Mayor ens trobem amb un dels millors miradors del centre de la ciutat situat en un hostal homònim. La decoració, semblant a un molí, té un toc bohemi. És el lloc perfecte per prendre una cervesa al ritme de la música dels artistes convidats. La carta ofereix plats típics de la cuina espanyola. Direcció: Carrer Imperial, 9.

The Mint Roof

Aquesta terrassa situada en l’última planta de l’Hotel Vincci Gran Vía és perfecta per a una tarda de relax amb música d’ambient. Decorada amb tons verd menta i amb un toc ‘hippy’ i despreocupat, ofereix còctels i tapes de temàtica de carrer servides des d’un ‘foodtruck’. Direcció: Gran Vía, 10.

Raimunda

Ubicada al Palacio de Linares, al Paseo de Recoletos, aquesta terrassa acull un entranyable jardí amb plats que reten homenatge a la cuina de Llatinoamèrica. Compta amb diferents ambients on disfrutar la tarda o fer unes copes durant la nit. Direcció: Plaza de Cibeles.

Doña Luz

Notícies relacionades

Aquest terrat situat a pocs metres de la Puerta del Sol és un oasi on evadir-se de la bullícia del centre de Madrid gràcies a la seva vegetació i jardins verticals. La carta inclou plats amb tocs de la cuina llatinoamericana i una gran varietat de licors. Direcció: Montera, 10.

Ginkgo Skybar

En la dotzena planta de l’Hotel VP Plaza España Design es troba aquesta terrassa, oberta des de fa poc a la Plaza de España. Amb zones cobertes i d’altres a l’aire lliure, la pluja estiuenca no serà cap problema. Entre els seus plats trobem des de cuina tradicional fins a plats amb influència asiàtica. Això sí, el preu és més elevat que els anteriors.  Direcció: Plza de España, 5.