negociacions

Gabilondo es proposa per presidir la Comunitat de Madrid i busca el recolzament de Cs

Convoca una trobada amb Aguado, després de reunir-se amb Más Madrid i Unides Podem

Errejón, obert a investir el candidat del PSOE

GRAF4992. MADRID, 27/06/2019.- Los candidatos de PSOE-M y Más Madrid a la Comunidad, Ángel Gabilondo e Íñigo Errejón, respectivamente, durante la reunión esta mañana en la Asamblea de Madrid.- EFE/Victor Lerena

GRAF4992. MADRID, 27/06/2019.- Los candidatos de PSOE-M y Más Madrid a la Comunidad, Ángel Gabilondo e Íñigo Errejón, respectivamente, durante la reunión esta mañana en la Asamblea de Madrid.- EFE/Victor Lerena / VICTOR LERENA (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El candidat del PSOE a la Presidència regional, Ángel Gabilondo, ha enviat una carta al líder de Ciutadans, Ignacio Aguado, per convocar-lo a una reunió amb l’objectiu de negociar sobre un document de bases per a un acord d’investidura a la Comunitat de Madrid.

En una roda de premsa a l’Assemblea de Madrid, Gabilondo ha anunciat que es postula com a candidat a la Presidència regional en la ronda de contactes que ha convocat el president de l’Assemblea de Madrid, Juan Trinidad, els pròxims dies 1 i 2 de juliol.

Gabilondo ha explicat que la seva candidatura és la que en aquests moments té més recolzaments a la Cambra regional i ha convidat als altres grups de la Cambra a prestar-li el seu suport.

Ha detallat que el PSOE ha treballat sobre el document de bases per a un acord d’investidura a la Comunitat de Madrid amb Más Madrid i amb Unides Podem, tot i que ha matisat que no és un document "tancat", sinó un punt de partida per avançar en un acord de govern a la regió.

Errejón s’obre

Notícies relacionades

El candidat de Más Madrid a la presidència madrilenya, Íñigo Errejón, ha anunciat que ha pactat amb el PSOE recolzar la investidura com a president del seu candidat, Ángel Gabilondo, i s’ha mostrat disposat a arribar a "un acord mínim" que compti amb el recolzament, via abstenció o vot a favor, de Ciutadans.

En una roda de premsa a l’Assemblea de Madrid, s’ha unit a la iniciativa de Gabilondo de demanar el candidat de Ciutadans, Ignacio Aguado, una reunió per acostar actituds amb vista a formar un "Govern de regeneració", tot i que ha admès que segurament tindran "moltes diferències".