ajuntament

El PP i Ciutadans tornen a la taula de negociació per desbloquejar un acord a Madrid

Sí que hi ha hagut avenços en les negociacions entre Almeida i el candidat de Vox al Consistori, Javier Ortega Smith

almeida-villacis

almeida-villacis

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Els equips negociadors de PP i Ciutadans tornaran a reunir-se aquest divendres per intentar aconseguir un acord de governabilitat al’Ajuntament de Madrid a un dia de celebrar-se el Ple d’investidura al Palau de Cibeles, segons han informat fonts de la formació taronja.

Les negociacions entre les dues formacions s’han estancat durant l’última setmana, sobretot a l’hora de decidir quin candidat ostenta l’alcaldia de la capital, si el popular José Luis Martínez Almeida o la seva homòloga a Ciutadans, Begoña Villacís.

Ciutadans va proposar aquest dijous al PP a l’Ajuntament de Madrid que governés dos anys el seu candidat Almeida i uns altres dos anys la candidata de la formació taronja, una proposta que els populars van rebutjar i van criticar com a “ball de cadires”.

Després de la reunió amb Vox

Notícies relacionades

Sí que hi ha hagut avenços en les negociacions entre Almeida i el candidat de Vox al Consistori, Javier Ortega Smith, que aquest dijous es van reunir amb bona sintonia amb l’objectiu de crear un govern de centre dreta a la capital.

Tal com va indicar la formació de Santiago Abascal a les xarxes socials després d’aquesta trobada, la reunió es va dur a terme amb bona sintonia; “l’amenaça de Carmena s’allunya de l’Ajuntament de Madrid”, han asseverat des de Vox.