després de quedar fora de la llista d'Almeida

Percival Manglano deixa la política i treballarà en un despatx d'advocats

"Això està parlat des de fa temps amb els meus companys del Partit Popular", diu el regidor de l'ajuntament

percival-manglano

percival-manglano

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El regidor del PP a l’Ajuntament de Madrid Percival Manglano ha anunciat aquest dimecres que deixa la política i que començarà "una nova etapa" al setembre, quan començarà a treballar en un bufet d’advocats.

"Això està parlat des de fa temps amb els meus companys del Partit Popular. Els desitjo molts èxits a tots, en particular a Casado, Ayuso i Almeida", ha dit el regidor en el seu compte de Twitter.

Manglano va començar en política el 2003 a la Fundació FAES com a coordinador d’estudis durant un any. Després va ser assessor d’Afers Exteriors i Cooperació al desenvolupament del Grup del PP al Congrés dels Diputats, per després convertir-se en cap de gabinet de la Conselleria d’Immigració de la Comunitat de Madrid dirigida per Lucía Figar i després director general de Cooperació al Desenvolupament de la Comunitat. 

El moment de màxima rellevància política el va adquirir en el càrrec de conseller d’Economia i Hisenda de la Comunitat de Madrid entre el juny del 2011 i el setembre del 2012, quan va cessar després de la dimissió d’Esperanza Aguirre. Des del 13 de juny del 2015 és regidor de l’Ajuntament de Madrid pel districte de Salamanca. 

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Madrid