POSSIBLE CAS DE 'BULLYING'

La Comunitat de Madrid recull informació sobre l'intent de suïcidi al Liceu Francès

Un alumne de l'escola madrilenya intenta treure's la vida saltant per una finestra de l'escola en plena classe

Alumnes en una escola.

Alumnes en una escola. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president en funcions de la Comunitat de Madrid, Pedro Rollán, ha afirmat que "són molts els controls i protocols" que està implementant el Govern regional per poder tenir la "màxima informació i les màximes alertes" en relació ambl’intent de suïcidi d’un alumne del Liceu Francès, una escola privada que es regeix, a més, per les normes d’aquest país.

En declaracions als mitjans de comunicació, després de visitar la Pastisseria Horno Castellano on s’elaboren les tradicionals ‘torrijas’ de Setmana Santa, Rollán ha traslladat "tranquil·litat" als pares i mares que tenen els seus fills escolaritzats als centres de la Comunitat, davant dels casos d’assetjament escolar. d’assetjament escolar

El president en funcions ha recordat que el Consell de Govern va aprovar la setmana passada un decret de convivència en el qual es pretén que totes les parts implicades, quan perceben que es pot estar produint una situació d’assetjament, ho posin de manifest perquè entre tots es pugui "donar una resposta ràpida i precisa".

Possible víctima de 'bullying'

Notícies relacionades

Segons avançava 'El Mundo' aquest diumenge, un estudiant del Liceu Francès de Madrid va intentar treure’s la vida divendres passat saltantper una finestra de l’escola en plena classe. Segons les primeres investigacions, el menor podria estar patint 'bullying' per part d’algun company, tot i que no es descarten altres hipòtesis.

El noi no va aconseguir complir el seu objectiu perquè l’hi van impedir. Després de l’intent frustrat, el noi va ser atès pel servei d’urgències mèdiques que es va desplaçar fins al centre educatiu privat i en aquests moments està fora de perill, segons el diari.