27 set 2020

Anar al contingut

CONFLICTE AMB ELS TAXISTES

El Govern de Garrido esperarà que hi hagi una llei estatal per regular els VTC

La consellera de Transports, Rosalía Gonzalo, es queixa que el decret del Govern va tirar endavant sense consens i sense demanar l'opinió a les autonomies

Europa Press

El Govern de Garrido esperarà que hi hagi una llei estatal per regular els VTC

ALBERT BERTRAN

La Comunitat de Madrid no mourà fitxa per regular els VTC fins que els grups parlamentaris acordin al Congrés dels Diputats una nova legislació estatal que estableixi la mobilitat del sector.

Així ho ha anunciat la consellera de Transports, Vivenda i Infraestructures, Rosalía Gonzalo, en declaracions als mitjans de comunicació, després de la presentació del Centre d’Innovació i Formació de Mobilitat.

Gonzalo no ha valorat la proposta sobre els VTC presentada per l’ajuntament  de la capital, tot i que sí que ha dit que des del Consistori han assumit unes competències que es recollien en el decret presentat pel ministre de Foment, José Luis Ábalos, i que "durant mesos" van negar que li corresponguessin.

Per a la titular de Transports, el decret del Govern ha estat "malament plantejat” des de l’inici, ja que va tirar endavant sense consens i sense demanar opinió a les autonomies. "Com a conseqüència d’aquest decret s’han generat els problemes que hem vist durant les últimes setmanes", ha reblat.