Vaga indefinida

Ingressat a l'UCI el taxista atropellat per un VTC a l'A-2 de Madrid

Els manifestants han intentat ocupar el carril central, amb els braços estesos a tall d'avís

acpidt5kdvtuexf8vuqzy41100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un cotxe de color negre, amb llicència VTC, ha atropellat  aquest dimarts un taxista que provava de tallar l’A-2 junt amb altres companys, en el marc de les protestes per la regulació del servei dels Vehicles de Lloguer amb Conductor (VTC), ha fugit i ha deixat l’home de 30 anys a l’UCI en estat molt greu.

Sobre les 13.30 hores, un grup de taxistes que anaven pel carril central de la carretera de Barcelona sentit avinguda d’América, ha tractatd’ocupar el carril sentit sortida, amb els braços estesos per avisar els vehicles. 

Notícies relacionades

No obstant, un dels cotxes aturats ha accelerat i ha atropellat un dels taxistes. El manifestant atropellat ha fet una tombarella en l’aire i ha impactat contra el terra, on ha quedat estirat. Un equip de Samur-Protecció Civil hi ha acudit per atendre’l. 

Els taxistes que estaven congregats, després de veure-ho, han intentat aturar el cotxe, que ha fugit. La Policia Municipal ha tallat el trànsit, mentre que es mantenen al lloc dels fets efectius de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP) de la Policia Nacional.