A Moncloa-Aravaca

Greenpeace penja una pancarta perquè Sánchez no vengui armes a l'Aràbia Saudita

La policia ha identificat els activistes i els bombers retiraran la lona de l'Arc del Triomf de Madrid

greenpeace / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Diversos activistes de Greenpeace han penjat aquest dilluns a l’Arc de Triomf de Madrid una pancarta gegant que demana al president del Govern central, Pedro Sánchez, que aturi la venda d’armes a l’Aràbia Saudita amb motiu del Dia Mundial dels Drets Humans. La pancarta mostra una imatge de Sánchez amb ulleres de sol i les frases "Pedro, no et passis els drets humans per l’arc de triomf. No més armes per matar civils". Fins allà s’hi han acostat agents de la Policia Nacional i Municipal de Madrid.

Notícies relacionades

La Policia Nacionalha acudit al lloc i ha identificat alguns dels activistes, mentre que els Bombers de l’Ajuntament de Madrid esperen que dues de les integrants de l’ONG ecologista es despengin per procedir a retirar la pancarta. Aquestes tres dotacions procediran a retirar la pancarta quan rebin les indicacions de la Policia.

Greenpeace ha explicat en la seva pàgina web que ha penjat aquesta pancarta gegant per "recordar" a Sánchez que "had’acabar amb la venda d’armes al país saudita" i perquè "davant de la proliferació dels abusos contra els drets humans que s’estén per nombrosos països del món, Espanya s’ha de comprometre sense fissures al seu compliment".