SUCCESSOS

Un gos perillós mossega un bebè de pocs mesos

Les ferides del menor no són greus

dogs-2776513 1920

dogs-2776513 1920

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un gos potencialment perillós, que anava solt i sense morrió, va mossegar ahir a la nit al madrileny barri de Valdezarza un bebè de pocs mesos, que va ser traslladat a l’hospital però sense ferides greus, han informat els portaveus de la Policia Municipal i Emergències Madrid.

Tot va passar cap a les 23.20 hores al carrer Alcalde Martín de Alzaga, al districte de Moncloa. Uns agents municipals van ser requerits per diversos veïns que alertaven que un gos havia mossegat un nen molt petit. Quan van arribar els policies van comprovar que el bebè presentava una ferida oberta a l’esquena i van trucar als serveis d’emergències.

Quan van arribar, els sanitaris del Samur-Protecció Civil li van practicar els primers auxilis i el van traslladar a l’hospital de La Paz de Madrid, on livan curar les ferides, que afortunadament eren lleus, ja que eren superficials.

Notícies relacionades

Per la seva banda, la Policia Municipal va comprovar que el gos, de nom Arda, era un American Stanford, una raça potencialment perillosa. L’amo es va presentar poc després davant dels agents, presentant una pòlissa d’assegurança però sense el resguard de l’últim rebut, que va insistir que havia pagat.

Tampoc no va presentar la deguda llicència especial per posseir un animal potencialment perillós. Per tot això, i per deixar-lo solt i sense morrió, el propietari va ser denunciat i els agents van passar les diligències del cas al jutge. A més, van enviar el gos al Centre de Protecció animal per fer-li una anàlisi i comprovar que no tingués malalties, han indicat les mateixes fonts.