Anar al contingut

OPERACIÓ ANTIDROGA

Tres persones de més de 70 anys, arrestats amb quatre quilos de cocaïna a Barajas

Portaven la droga en diverses bosses de mà i dues ampolles de licor

En una altra operació, la Guàrdia Civil va interceptar 47 quilos de cocaïna

El Periódico / Agencias

Tres persones de més de 70 anys, arrestats amb quatre quilos de cocaïna a Barajas

ANDY RAIN

La Guàrdia Civil ha detingut a l’aeroport Madrid-Barajas Adolfo Suárez tres jubilats espanyols, dues dones de 67 anys i un home de 72, amb més de quatre quilos de cocaïna que portaven amagats a l’equipatge en un vol procedent de Lima (Perú), informa aquest cos.

En el moment de passar les mesures al recinte duaner es va detectar que les dones portaven una bossa a l’interior de la qual hi havia diverses bosses de mà i dues ampolles de licor. Al procedir a l’obertura de l’equipatge es van localitzar a l’interior de les bosses uns envasos plàstics amb una substància en pols de color blanc que després de ser analitzada va donar positiu en cocaïna.

Les dues ampolles van ser sotmeses al test de drogues i van donar també positiu en cocaïna, en aquest cas en format líquid.

Instants després de ser detingudes es va establir un operatiu al recinte aeroportuari amb què es va aconseguir localitzar i detenir l’home que també hi està implicat.

Altres operacions

Paral·lelament, en una altra actuació, la Guàrdia Civil va arrestar a l’aeroport madrileny un ciutadà colombià de 52 anys resident a Pedrezuela (Madrid) amb més de 47 quilos de cocaïna que portava en un vol procedent del seu país.

El detingut havia distribuït 46 quilos en blocs dins de l’equipatge i la resta de la droga la portava impregnada en baietes.

Temes: Cocaïna Drogues