Loteria de Nadal 2021

La conversa entre les nenes de Sant Ildefons després de cantar el Gordo: «No ploris, tia, t’estimo un munt»

Visiblement emocionades, Yanisse i Paula han entonat el número i el premi mentre s’acostaven a la taula presidencial

1
Es llegeix en minuts

Les nenes de Sant Ildefons Yanisse Alexandra Soto Rivera i Paula Figuereo Figuereo, han protagonitzat un dels moments més emotius del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2021, quan al cantar el Gordo s’han tranquil·litzat mútuament i s’han mostrat el seu carinyo entre llàgrimes.

«No ploris», li ha dit una a l’altra quan s’han acostat a la taula presidencial per ensenyar les boles amb el número i el premi. «Tía, t’estimo un munt. Jo també», s’han xiuxiuejat entre llàgrimes mentre mostraven les boles.

El primer premi, el Gordo, va aparèixer a la setena taula del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2021, que s’ha celebrat aquest dimecres 22 de desembre al Teatro Real de Madrid.

Només uns segons després de començar la setena taula del sorteig, a les 12:12 hores d’aquest 22 de desembre, la nena de Sant Ildefons Yanisse Alexandra Soto Rivera cantava el número 86148 i, a continuació, Paula Figuereo Figuereo anunciava que era el Gordo.

Al veure la bola, les nenes de Sant Ildefons, visiblement emocionades, han entonat el número i el premi mentre s’acostaven a la taula presidencial per ensenyar les boles, que han sigut extretes per Salvador Constantín Roa i Fernanda Daniela Laborde.

Notícies relacionades

Mentre les menors cantaven entre llàgrimes, el públic present al Teatro Real de Madrid –que aquest any ha recuperat un 50% d’aforament per al sorteig, després d’un 2020 sense públic per la pandèmia de la covid-19–, ha rebut el Gordo entre crits de joia, aplaudiments i crits d’«una altra, una altra».

El primer premi del Sorteig ha caigut a Madrid (concretament a la zona de l’AVE de l’estació d’Atocha i al carrer Toledo), a Las Palmas de Gran Canària, a Santoña (Cantàbria) i a Ayamonte (Huelva).

La conversa entre les nenes de Sant Ildefons després de cantar el Gordo: «No ploris, tia, t’estimo un munt»

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.