Bàsquet

Els Nuggets són a un pas de lluitar per l’anell després de sumar el 3-0 davant uns Lakers al límit

Cap equip ha remuntat un 0-3 en un ‘play-off’ en tota la història de l’NBA

Els Nuggets són a un pas de lluitar per l’anell després de sumar el 3-0 davant uns Lakers al límit
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Denver Nuggets van vèncer per 108-119 en la seva visita a Los Angeles Lakers per al tercer partit de la final de la Conferència Oest de l’NBA, guiats novament per l’escorta canadenc Jamal Murray, autor de 37 punts, i pel pivot serbi Nikola Jokic, que va encistellar 24 punts i va repartir vuit assistències.

Després d’haver-se anotat al seu pavelló els dos triomfs inicials d’aquesta eliminatòria, l’equip de Denver viatjava a la ciutat de Los Angeles per tal de donar un altre cop sobre la taula i ho va aconseguir gràcies a les dues màximes estrelles de la seva plantilla. Murray va tornar a destacar des de la curta i mitja distància, amb Jokic brillant sota els taulers.

Notícies relacionades

Excel·lent també va ser la tasca de Michael Porter Jr. en defensa, capturant allà nou dels seus 10 rebots en total. Tot això es va conjugar a favor d’uns Nuggets que ja acaricien les seves primeres Finals de l’NBA, ja que en tenen prou amb adjudicar-se un quart parti per segellar el seu bitllet a aquesta última instància per l’anell de campions. A favor seu tenen la història, cap equip ha remuntat un 0-3 en una eliminatòria de ‘play-off’.

Davant, intentaran evitar-ho uns Lakers en què Anthony Davis sembla en aquest moment el més inspirat. La passada matinada, el pivot titular de l’equip porpra i or va fer 28 punts i va atrapar 18 rebots. Per la seva banda, el veterà LeBron James va anotar 23 punts i va donar 12 assistències, però els Lakers no van aprofitar la gran rotació de banqueta.