Bàsquet

Ricky Rubio arriba a les 5.000 assistències a l’NBA

El base català va contribuir amb la seva fita estadística a la victòria dels Cleveland Cavaliers sobre Miami Heat

Ricky Rubio arriba a les 5.000 assistències a l’NBA
1
Es llegeix en minuts

El base internacional espanyol Ricky Rubio va contribuir a una nova victòria dels seus Cleveland Cavaliers, aquesta vegada a casa i davant Miami Heat (94-105), i va aconseguir entrar en el selecte club de jugadors amb més de 5.000 assistències en Fase Regular de l’NBA, mentre que Santi Aldama i Juancho Hernangómez van ser testimonials en els duels de Memphis Grizzlies i Boston Celtics.

Ricky Rubio continua de dolç, com els Cavs, i és ja un dels onze jugadors en actiu en haver repartit més de 5.000 assistències a l’NBA –només en Fase Regular–, amb poc més de 70 jugadors capaços d’aconseguir-ho en la història de la competició, entre els quals José Manuel Calderón.

Notícies relacionades

Aquesta nit ha repartit 7 assistències als seus companys, a més d’anotar 7 punts, capturar 3 rebots i robar una pilota, en una nova victòria de Cleveland, amb exhibició d’un altre veterà com Kevin Love (23 punts) i un bon treball coral amb Isaac Okoro (18), Jarrett Allen (17) o Darius Garland (16).

A més, el base del Masnou va estar 28:40 minuts en pista malgrat no ser titular, doncs el tècnic J.B. Bickerstaff continua confiant més en Garland, amb més explosivitat i punts a les seves mans. Tot i així, Rubio continua sent clau en moments puntuals i, amb les seves 7 assistències i aquesta barrera de les 5 K superada en la seva carrera, va ajudar que els Cavs aconseguissin la seva quarta victòria consecutiva.