NBA

Expulsió de LeBron James i tangana múltiple a l’NBA

  • L’aler dels Lakers va colpejar Isaiah Stewart en un forcejament i va ser expulsat en un partit que van guanyar els Lakers contra Detroit (116-121)

Expulsió de LeBron James i tangana múltiple a l’NBA
1
Es llegeix en minuts
EFE

No va ser la millor nit de joc i imatge per a LeBron James, que va ser expulsat en el tercer període del partit que el seu equip de Los Angeles Lakers al final van remuntar (116-121) contra els Detroit Pistons a l’NBA.

James va ser expulsat a l’inici del tercer quart al colpejar a la cara el pivot Isaiah Stewart, dels Pistons, que com a conseqüència es va fer un tall. 

L’acció de James, que va generar una baralla col·lectiva entre els jugadors dels dos equips, al final va acabar amb l’expulsió dels dos jugadors involucrats en l’incident i també una falta tècnica que van assenyalar al base Russell Westbrook, que, juntament amb el pivot Anthony Davis, van ser decisius en la victòria dels Lakers.

James va ser enviat al vestidor després que el seu colze i la mà esquerra contactessin amb el rostre de Stewart quan quedaven enredats lluitant un rebot. El pivot de Detroit va haver de ser contingut més d’una vegada, mantenint-lo allunyat de James, i ell també va ser expulsat.

Westbrook va cometre una falta tècnica després que els àrbitres van revisar la jugada i els aldarulls que la van seguir.

Notícies relacionades

Tots els involucrats es van sentir alleujats que no s’hagués desencadenat una baralla massiva com la del 19 de novembre del 2004, quan jugadors dels Pistons i els Pacers de Indiana van estendre una baralla fins a les tribunes, en el pitjor escàndol que es recorda al bàsquet de l’NBA.

La victòria va permetre als Lakers posar-se amb marca de 9-9 i tenir-la positiva per primera vegada aquesta temporada.